Dom > Fabrike


Simbol je ekspert za pot, koji se specijalizujući na severnom američkom tržištu. U ponudi imamo širok izbor sudopera, uveravamo da proizvodimo samo kvalitetne proizvode i pružamo odlične usluge. Mi tretiramo veleprodaje kao naše poslovne partnere, i razumemo da je pružanje stabilne pomoći od vitalnog značaja za proširenje naših prodaja. Biti u poslu već mnogo godina, omogućava nam da imamo puno iskustva u pravu kontrolu kvaliteta, u poslovnoj komunikaciji i izvozu. Naši prodajni ljudi su veoma profesionalni, naporan rad i biće veoma strpljiviji u ispunjavanju vašeg zahteva. Željni smo da radimo sa vama u bliskoj budućnosti, i želimo da vam pokažemo više o kvalitetu proizvoda i superiornim uslugama.

Simbolu ima našu fabriku od nerđajućeg čelika, kako u Maleziji tako i u Kini.


FABRIKA MALEZIJE

Nakon što su i američki i kanadski uvoznici nacrtan od nerđajućeg čelika iz Kine bili nametnute do 65 odsto-200 odsto za antivladanje i kontrastozne dužnosti, prasanje sa mehurićima i slava koja je uživala je otišla u spustu. Mnogi uvoznici morali su da traže druge opcije, ali u to vreme su opcije ograničene. S obzirom da proizvodnja nerđajućeg čelika iz drugih zemalja nije mogla da odgovara iskustvu i resursima proizvođača nerdjajućih čelika u Kini. Tada je simboli odlučio da investira u fabriku u Selangor, Maleziji.

 

S obzirom na povezanost i poznavanje zemlje, znali smo da gradimo nešto sa ivicom. Simbolisti je uzeo znanje, iskustvo i naprednu tehnologiju koju smo posedovao i izgradili uspešnu fabriku u Maleziji. Nepodudarna stručnost i resursi se presupuju u jednu izuzetnu fabriku.

 

Sada, godine nakon osnivanja naše fabrike, proces, produkcija, tim stručnjaka i kvalitet naših greški su prerađeniji. Kao dobro podmazana mašina. Uz konzistentan proizvodni kapacitet i kvalitet su sertifikovani čelik iz nerđajućeg čelika. Uz sve veće zahteve naših kupaca razvili smo i malezijski tvornicu. Ovo je postavljeno tako da se prilagode našim rastućim porudžbinama. Slobodno se Dođite i posetite nas lično. Nadamo se da ćemo vam pomoći da odrastete svoje poslovanje kao što imamo i sa našim sadašnjim kupcima.stainless steel  kitchen Sink factory


FABRIKA KINE

Godinama simbolizira falsifikovan iz nerđajućeg čelika, uspešno je ketering da bi se vodeći kvalitetni brendovi i obezbedila jedinstvena OEM usluga specijalno za ispunjavanje svojih maloprodajnih i prodajnih potreba. Da bi ostala na vrhu i održala naše dugogodišnje partnerstvo sa najvišim svetskim brendovima, simbolu je neizpopustljivo ažurira svoje tehnike proizvodnje i opreme. Ostajemo na vrhu najnovijeg proizvodnog programa u svim aspektu proizvodnje od nerđajućeg čelika, uključujući šiniranje, zavarivanje, poliranje i sl.

 

Naš najveći ponos je stabilnost našeg kvaliteta proizvodnje. Ovo je postignuto usavršavajući godine procesa proizvodnje, održavajući strogu kontrolu kvaliteta i izgradnju tima stručnjaka sa prirodnom rukom. Naši stručni zanatlije obučeni su da striktno prate naše smernice i da osiguramo da se svaki greši obavi pravilno.

 

Ako gledate u razvijajući brend, naš Premium proizvod od nerđajućeg čelika ima "Wow" faktor koji vam je potreban i naš tim nudi dobro zaokruženu uslugu koja vas čini da kupujete bez vašeg iskustva.