Dom > ФАК

П1: Која врста нехрђајућег челика користи Симбол?

Одговор: Већина симболи од нерђајућег челика симбол су произведени од нерђајућег челика серије премиум 304, који је без рђе, отпоран на огреботине, непорозан, хигијенски и изузетно издржљив. Овај тип челика садржи 18% садржаја хрома и 8% садржаја никла који обезбеђују сјај и сјај у вашем судопору и спречавају корозију. Ово је индустријски стандард за кухињске судопере и друге прехрамбене и санитарне производе.

П2: Која је разлика између нерђајућег челика 304 и 316?

Одговор: 304 садржи 18% хрома и 8% никла. 316 садржи 16% хрома, 10% никла и 2% молибдена. Додата је "Моли" која помаже отпорности на корозију на хлориде (као што су морске воде и соли за одлеђивање)

П3: Шта значи мерач?

Одговор: Сви лимови су класификовани по дебљини. Што је мањи број мањи, то је дебљи, а самим тим и јачи и тежи челик. Дакле, 16 челичних шина је дебље и јаче од 18 или 20 челичних профила.

П4: Какав тип завршетка има овај судопер?

Одговор: Амерички умиваоник је полиран до сјајан сатен завршетак с врло финим зрном, типично за већину врхунских судопера. Ово је пожељно код већине власника куће јер се огреботине не истичу толико колико би биле на полираној или одсјајној завршној обради.

За остало тржиште, полирање или обрада или постељина могу бити популарнији и ми можемо завршити умиваонике према Вашем захтјеву.

П5: Зашто је важан садржај хрома и никла у судопере?

Одговор: Нерђајући челик је легура састављена од различитих метала. Никал даје нерђајућем челику снагу и тврдоћу док јој хром даје сјај и издржљивост.

П6: Колико дуго траје превоз?

Одговор: За 40'ХК контејнер, наше заједничко време је 6-8 недеља. И ако вам хитно треба потрагу, можемо мало подесити распоред како би одговарали Вашем захтеву, поред тога имамо и неколико судопера у времену на време. Имајте на уму да ће вам требати још 3-5 недеља за испоруку.

П7: Зашто је важно да мој умиваоник буде подметнут и има јастучића на дну?

Одговор: Подлога и подлоге су "звучна изолација" умиваоника. Подлоге смањују звук "пингинга" који би умиваоник у супротном учинио када вода фауна удари дно умиваоника и подлоге помажу у смањивању буке од одлагања смећа. Поред тога, подлога помаже у спречавању нежељене кондензације на доњој страни умиваоника.

П8: Да ли се нерђајући челик може користити на веома ниским и веома високим температурама?

Одговор: Да. Нерђајући челик има изврсна својства на оба екстрема скале температуре. Нерђајући челик се може користити до температура течног азота и до око 1800 ° Ф.

П9: Који је најбољи начин чишћења мог новог судопера?

Одговор: Нерђајући челик је веома једноставан за чишћење, али морате имати у виду неколико ствари. Прво .... НИКАДА не користите челичну вуну за чишћење рафинерије од нерђајућег челика или за подмазивање. Челична вуна може оставити делове челика уграђене у брушени завршни слој вашег лавабоа, а те мале нити од челика ће рђати. Такође, не остављајте посуде или туне у мокрим судоперу дужи временски период. Ово може проузроковати промену боје у судопору. За редовно, свакодневно чишћење, пешкир и сапун вода су савршени. За детаљније чишћење препоручујемо производе као што су Баркеепер'с Фриенд или Бон Ами.

П10: Хоће ли моја нова судопера рђа?

Одговор: Због тога што је нерђајући челик легура помешана са хромом и никлом не рђе! Међутим, рђа може да се повеже са површином вашег судопера ако је зарђали објекат остављен у умиваонику. Молим Вас, уклоните је са чистим средством. Чистач долази са упутствима и једноставан за коришћење - ваша рђа ће нестати за неколико минута.

П11: Да ли ми треба кошара за кошуљицу ако постављам смеће?

Одговор: Не. Корпа за сита служи као прелазни део између судопера и одводног склопа. За кориснике који уграђују смеће, одлагање смећа служи као овај прелазни део. На пример, ако инсталирате умиваоник двоструког чаша, уклањање смећа ће се монтирати са једне стране и за то ће вам бити потребна коша за сакупљање.