Уметање судопера од нехрђајућег челика, ЗД-Т 3322 ЛЦ

Модел бр .: ЗД-Т 3322 ЛЦ
Укупна величина: 33 "к 22"
Величина посуде:
17 3/8" x 18 1/2" (L)
11 5/8" x 18 1/2" (R)
Дубина: 9 "/ 9"

Detalji o proizvodu

Уроните у двоструки судопер од нехрђајућег челика, ЗД-Т 3322 ЛЦ


double bowl drop in kitchen sink

ТЕКУЋИНА СИГНАЛОГ ЧЕЛИКА

stainless steel  Sink FactoryДЕТАЉИ ДВОЈНОГ ДРОГА У МРЕЖУ ОД ЧЕЛИЧНОГ ЧЕЛИКА:

drop in double bowl sink.jpg


ПРИКЉУЧЦИ ЗА КУХИЊУ

stainless steel sink accessories


НЕПОКРЕТНИ ПАКЕТ ОД ЧЕЛИКА

workstation kitchen sink package

ФАК

Плутајућа хрђа судопер од нехрђајућег челика

Многи људи су управо уградили судопер од нехрђајућег челика у кухињу и нису га почели користити. Након неког времена открили су да на површини судопера постоје мале мрље од хрђе. Они ће сумњати да ли је судопер направљен од 304 нерђајућег челика! У ствари, ове мрље од рђе нису заправо рђа, већ плутајућа хрђа, која лебди на површини нехрђајућег кухињског судопера. Шта је узрок хрђе?

1 Алкална вода, кречна вода, масне мрље и други остаци на зидном украсу остављени су на површини судопера. Ако се не очисти на време, проузроковаће локалну корозију и тачке рђе.

2. Током поступка украшавања може бити неколико гвоздних облога. Након што наиђу на воду и ваздух, произвеће плутајућу хрђу.

3. У цеви цеви нове декорације куће налазе се гвожђе и воде од хрђе. Када се ове нечистоће задрже на површини судопера, а да се не исперу на време, појавит ће се мрље од рђе и мрље које се могу обрисати пастом за зубе. То није хрђа судопера.

Hot Tags: Убацивање судопера од нехрђајућег челика, ЗД-Т 3322 ЛЦ, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтине, најбоље, цене
Istraga

Можда ти се такође свиђа