Врхунски кухињски судопер, ЗС-Т 3022 Ц

Модел бр .: ЗС-Т 3022 Ц
Укупна величина: 30 "к 22"
Величина посуде: 28 "к 18 1 / 2"
Дубина: 9 "

Detalji o proizvodu

Кухињски судопер с горњим носачем за једну посуду, ЗС-Т 3022 Ц


workstation kitchen sink single bowl


Предности једноструког убацивања у судопер

top mount handmade kitchen sink


Доступна опрема за судопер

kitchen sink accessories


Овај горњи кухињски судопер са ледгеис-ом, ручни судопер од челика без руке, користи висококвалитетни {2}} нерђајући челик као сировину, а сваки производни процес употпуњује наше професионално особље са дугогодишњим богатим искуством. Од пробијања одводне рупе, савијања, заваривања, ударања у базену, причвршћивања прикључног дела (ако се ради о двоструком умиваонику), полирања, прскања доњег премаза до коначног чистог амбалаже, завршимо сваки поступак са озбиљним ставом како бисмо осигурали високу температуру. квалитетан судопер од нерђајућег челика. Да бисмо вам олакшали употребу, нудимо и одговарајућу додатну опрему за овај судопер, можете слободно изабрати, наш прибор може бити упакован у исти картон са судопером од нехрђајућег челика. Купите судопер и одговарајући прибор одједном, уштедите своје време и новац.


Паковање кухињског судопера од нехрђајућег челика

topmount stainless steel sink packaing

Фабрика кухињских судопера од нехрђајућег челика

stainless steel  Sink Factory

Симболсинк Малезијска фабрика судопера од нехрђајућег челика је изграђена и пуштена у производњу у 2012. Са све већом потражњом на тржишту за нашим судоперима од нехрђајућег челика и сталним ширењем извозног посла на велико, сада имамо 4 судопер од нехрђајућег челика. фабрике. Наша фабрика поседује најновије аутоматске производне линије, искусне и квалификоване раднике и успоставила је систем управљања. Наш годишњи производ достигао је 1, 000 000 понора и наставиће да се повећава у будућности. Наша фабрика има ИСО сертификат, наши судопери од нерђајућег челика такође поседују ЦУПЦ сертификат, квалитет је наш најважнији стандард, добродошли сте у велепродају судопера од нехрђајућег челика од Симбол.


Мере предострожности за одржавање судопера од нерђајућег челика

Умиваоник од нехрђајућег челика је предмет који често користимо у кухињи, како је одржавање важно. Ево неколико савета за референцу.

1 Имајте на уму да ће гас који излази избељивачем или хемијским чистачем смештен у кухињском ормару нагризати дно судопера од нерђајућег челика.

2. Ако фотографски хемијски састав или флукс лемилице дођу у додир са судопером, кухињски судопер од нехрђајућег мора се одмах испрати.

3. Не стављајте Паули, мајонезу, сенф и слану храну у судоперу у кухињи дуже време.

4. Не чистите судопер од нерђајућег челика жељезним прстеновима или грубим материјалима за чишћење.

5. Било каква злоупотреба или погрешан начин чишћења узроковаће оштећење челичног кухињског судопера.
Hot Tags: Врхунски кухињски судопер, ЗС-Т 3022 Ц, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтина, најбоља, цена
Istraga

Можда ти се такође свиђа