Dom > Fabrike > Малезија Фабрика

МАЛАИСИА ФАЦТОРИ:


Након што су амерички и канадски увозници извученог нерђајућег челика из Кине били наметнути на 65% -200% антидампинга и изравнавајућих обавеза, растући балон индустрије је растао и слава коју је уживала ишао низбрдо. Многи увозници морали су да траже друге опције, али у то време опције су биле ограничене. Како производња од нерђајућег челика из других земаља није могла да одговори искуству и ресурсима произвођача умиваоника од нерђајућег челика у Кини. Тада је Симболсинк одлучио да инвестира у фабрику у Селангору, Малезија.

Пошто смо имали везе и знање о земљи, знали смо да нешто сређујемо. Симболсинк је преузео знање, искуство и напредну технологију коју смо поседовали и изградили успешну фабрику у Малезији. Неуравнотежена стручност и ресурси одликовани у једну изузетну фабрику.

Сада, годинама након успостављања наше фабрике, процес, производња, тим стручњака и квалитет наших понора су префињенији. Као добро подмазана машина. Са доследним производним капацитетом и квалитетом, понори од нерђајућег челика Симболсинк-а су цУПЦ сертификовани. Уз све веће захтеве наших купаца, проширили смо нашу малезијску фабрику. Ово је постављено тако да одговара нашим растућим поруџбеницима. Молимо вас слободно дођите и посјетите нас лично. Надамо се да ћемо вам помоћи да развијате свој бизнис као што је то код наших тренутних купаца.