Dom > Новости > Sadržaj

Како очистити судопер од нехрђајућег челика

Jun 18, 2020

Кухињски судопер је нешто што се користи свакодневно у свакодневном животу. Вероватноћа да се судопер од нехрђајућег челика изабере у породичном избору је веома велика. Свако ће свакодневно опрати поврће, опрати воће, опрати суђе и перити лонце у судоперу. Након употребе судопера Увек је прљав. Ако га желите одржавати чистим, чишћење судопера је врло неопходно. Ево кратког увода о чишћењу судопера од нехрђајућег челика.

Начин чишћења судопера од нехрђајућег челика

Материјали потребни за чишћење: детерџент, дестиловани бели сирће, сода бикарбона, лимун или лим, крпе, четкице за зубе, најлонске сунђере.

1. Прво, темељно исперите судопер. Со и киселина у храни оштећују премаз на површини нехрђајућег челика, па их након сваког дана употребе морате испрати да бисте спречили корозију.

2. Следеће, након што навлажите површину од нерђајућег челика, поспите соду бикарбону, а затим је сода бикарбона посвуда размажите у пасту, проциједите дно и све около, исперите.

3.Да бисте очистили уторе у судоперу и спој између врха и радне површине, можете користити меку четкицу за зубе умочену у соду за печење да бисте њежно четкали, испрали и поново четкали ... док се ови детаљи не очисте.

4. Након што очистите површину и детаље, ставите слој папирног пешкира намочен белим сирћетом у судопер. Након што 20 минута станете на овај начин, извадите папирни пешкир и одбаците га.

5. Затим, након што натопите сапунасту воду најлонском сунђером, очистите судопер и поново га исперите водом.

6. Након што лимун или лимету преполовите, ставите га на одвод и исперите водом. Поред чишћења канализације, овај може имати и мирис.

7. За славину обришите је неутралном и благом сапуницом. За те прсте и крпе до којих је тешко доћи, поново можете да се послужите четком. Ако има мрља, крпе можете уклонити белим сирћетом.

oval stainless steel sink