Dom > Новости > Sadržaj

Нова фабрика судопера од нерђајућег челика у Малезији

Sep 04, 2020

Како бисмо се боље прилагодили тржишту ГГ # 39; потражње за умиваоницима Симбол од нерђајућег челика, уложили смо у нову ручно израђену фабрику судопера у Малезији. Фабрика је пуштена у производњу ове године. Наша серија производа укључује судопере нула радијуса, ручно рађене судопере, нано судопере, предњи умиваоник прегаче итд. Наравно, можемо вам пружити прилагођене услуге за ручно рађене судопере

Малезијска фабрика судопера Симболсинк из Малезије изграђена је и пуштена у производњу 2012. Једина смо фабрика судопера од нехрђајућег челика у Малезији која има стварно велику производњу и читав сет отпремних докумената за царињење и инспекцију. Са најновијим напредним аутоматским производним линијама, квалификованих радника, добро успостављеног система управљања, наш садашњи капацитет је 1.000.000 умиваоника годишње и са потенцијалом да се даље повећава.

Наши судопери су 100% направљени у Малезији и имају 0% антидампиншке царине и додатне царинске тарифе. Веома строг КЦ систем нам помаже да контролишемо стабилно време испоруке. Подржавамо мешање утовара извучених и ручно рађених судопера од нехрђајућег челика, што је врло погодно за слагање инвентара. Ако желите да судопере продате на велико из извора, симбол ће бити ваш најбољи избор.

Handmade stainless steel sink factory -8