Dom > Новости > Sadržaj

Звучни пригушивач јастука ГГ премаз против кондензације од судопера од нехрђајућег челика - део Б

Jul 28, 2020

Горе поменуте две врсте јастучића за апсорбирање звука (направљени од компактних сунђера или гуме) од суђа од нехрђајућег челика су уобичајене на тржишту, али још увек морамо бити опрезни, јер ће такав једноставан филм који апсорбује звук који замењује буку користити трговци да повећају тежину.

Опћенито, потрошачи који купују производе од нехрђајућег челика сматрају да што су тежи, то су материјалнији. Због тога, како би се задовољиле купопродајним навикама потрошача, многа предузећа користе дебље јастуке који апсорбирају звук како би повећали тежину својих производа. Многи од тих пригушивача направљени су од рециклираних материјала или чак гума за смеће. Не постоји никаква еколошка цертификација, а неки се мириси не могу покрити анти-кондензацијским премазом. Временом ће се сломити када га стиснете рукама. Стога кухињски судопер има оштар мирис, а главни разлог је тај што га емитује. Немојте гледати тако мали део. Наљепница око судопера може повећати тежину за најмање 2 до 3 килограма.

Постоје чак и неки трговци који остварују профит, како би искористили смањење смањеног материјала од нехрђајућег челика, користе згушене пригушиваче и задебљане превлаке да попуне тежину. Свако може детаљније да погледа када купује судопер. Што дебљи премаз против кондензације на задњем делу судопере не значи бољи квалитет судопера. Ако је превише густ, уље ће се сакупљати и цурети. Опћенито, дебљина премаза обичне творнице износи око 0,6 до 0,8 мм.