Dom > Новости > Sadržaj

Каква је разлика између извученог судопера и ручно рађеног судопера?

Aug 07, 2020

Постоји много начина за класификацију судопера од нехрђајућег челика. Према различитим техникама обраде, они се могу поделити на извучене нерђајуће челице и ручно рађене нехрђајуће челице. Разлика између ове две је следећа

Прво: Машина за одводњавање је машина избушена, а не заварена. Значи нема заваривања на задњој страни. Ручни судопер је заварен.

Друго: Пошто је полеђина општег судопера од нехрђајућег челика прскана заштитним слојем против кондензације, покривајући круг заваривања. Дакле, разликујемо се од фронта. Радијус притисканог судопера је релативно велик а гладак изглед. Радијус ручног судопера је релативно мали, а уобичајени су Р10 и Р15.

Треће: Разликовати нацртани судопер од нехрђајућег челика и израђени судопер од нехрђајућег челика од боје. Ручне рампе углавном имају поступак који се назива ГГ "полирање граница ГГ", односно место где се структура пресијеца полирана. Тхедравнсинк овај процес нема.

Као професионални произвођач судопера од нехрђајућег челика, уградбени судопер са Симбол-ом и ручно судопер квалитета А. Добродошли у велепродајне судопере од нехрђајућег челика код нас.

drawn sinkhandmade sink