Dom > О нама > Техничка снага


Техничка снага


Судопер од нерђајућег челика је уметничко дело. То је резултат комбинованог рада напредних техника, висококвалитетних сировина, квалификованих радника и најсавременије опреме. Почевши од тестираних висококвалитетних сировина, она се затим обрађује помоћу најсавременијих аутоматизованих машина треће генерације. Ова опрема ради глатко, брзо, равномерно и нула простор за грешку. Да би се створио квалитетан судопер, квалификовани инжињери користе своје обучене вештине како би правилно дизајнирали изглед умиваоника.


Симбол има ин-хоусе истраживачки и развојни тим који дизајнира и креира нове технике и дизајн судопера који су корисни нашим клијентима, као што су наши микро-р радијусови судопери који су елегантни као и израђени умиваоник у изгледу, али производни процес је сличан притиснутом потапају. Овај дизајн умиваоника је јединствен за тржиште.


Још један добро познати рад нашег тима је наш дизајн ручног умиваоника који се може поставити на палету. Овај дизајн и амбалажа штеде много трошкова.